guide-of-greece.gr
Ακολουθήστε μας
Facebook Link Twitter Link
ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙΤΕ   |   ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ
> > Blogs - Ιστολόγια
 

Blogs - Ιστολόγια

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Blogs - Ιστολόγια

 Sponsors

Αξιολόγηση: 4.8 από 5
(7 Ψήφοι)
Μη διαθέσιμη Διεύθυνση - Αθήνα Κέντρο - Αθήνα
Θέλει να γίνει ο θηλυκός Μπουκόφσκι. Έχουν, λέει, πολλά κοινά: 1 αθυρόστομη, 2 τα έκανε όλα: ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδα, κομμώτρια, πλασιέ, εμποροϋπάλληλος, 3 σε ώριμη ηλικία, κατάφερε να βγάλει το πρώτο της βιβλίο. Μένει να βρεθεί κι αυτός που θα την πληρώνει για να γράφει.
Blogs - Ιστολόγια  69 Αποτελέσματα
Φιλιατρά Μεσσηνίας Τριφυλίας, 24300 - Φιλιατρά - Μεσσηνία
Ιστοσελίδα με ειδήσεις αθλητικά, συνεντεύξεις, σχόλια, ρεπορτάζ Video από την τοπική επικαιρότητα.
Μη διαθέσιμη Διεύθυνση - Αθήνα Κέντρο - Αθήνα
Σκέψεις και μελέτες που πηγάζουν από την ρήση: \\\\Μέγα το της θαλάσσης κράτος\\\\ Φίλες και φίλοι, Σας καλωσορίζω στo προσωπικό μου ιστολόγιο «Περί Αλός» Αλς = αρχ. ελληνικά = η θάλασσα. Εδώ θα βρείτε σκέψεις και μελέτες για τις ένδοξε ...
στιγμές της ιστορίας που γράφτηκε στις θάλασσες, μέσα από τις οποίες καθορίστηκε η μορφή του σύγχρονου κόσμου. Κάθε εβδομάδα, νέες, ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις θα σας κρατούν συντροφιά. Επιβιβαστείτε ν’ απολαύσουμε παρέα το ταξίδι… Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου Συγγραφεύς - Ερευνήτρια Ναυτικής Ιστορίας»
Μη Διαθέσιμη Διεύθυνση - Αθήνα Κέντρο - Αθήνα
Έχουμε πολλά που πρέπει να πούμε κι όλα θα ειπωθούν σιγά σιγά.....
Ηράκλειο - Ηράκλειο - Κρήτη
Μια ομάδα από δεκα πέντε μάχιμους πολίτες της Κρήτης προερχόμενοι από διάφορους πολιτικούς φορείς οι οποίοι και αποστασιοποιήθηκαν απ’ αυτούς συμφωνήσαμε στις αρχές του 2007 να δημιουργήσουμε έναν αγωνιστικό όμιλο που σκοπό έχει να διεκδικε ...
με νόμιμα μέσα και πολύ αγωνιστικότητα το δίκιο του απλού πολίτη, αλλά και να διαμαρτύρεται με τον δικό του τρόπο για τις καθημερινές κοινωνικές αδικίες. Σε χρόνο ρεκόρ ανεβάσαμε την ομάδα μας σε μεγαλύτερα νούμερα κι έτσι δημιουργήσαμε τον “Όμιλο Ελλήνων Δημοκρατών Κρήτης” με έδρα το Ηράκλειο. Εμφανίσαμε μεσα στο 2007 το παρόν Ιστολόγιο BLOG στο διαδίκτυο με θέματα πολιτικά , κοινωνικά και λοιπής καθημερινότητας, τα οποία με χαρά διαπιστώνουμε πως διαβάζονται όλο κι απο περισσότερους συνανθρώπους μας, συμπάσχοντες στους χαλεπούς αυτούς καιρούς. Δίνουμε έναν άνισο αλλά αξιοπρεπή αγώνα με όλους τους λοιπούς Bloggers που μάχονται για τα ίδια ιδανικά. Ενώνουμε την δύναμή μας κι έτσι γινόμαστε πολλές χιλιάδες φωνές μαζί τους και μαζί σας!!! Προσπαθούμε μέσα από τον γραπτό λόγο να περνάμε τις οποιεσδήποτε ανησυχίες σας αλλά και τις δικές μας στο διαδικτυακό περιβάλλον και όχι μόνον, λαμβάνοντας βέβαια σοβαρά υπόψη και τα δικά σας σχόλια που μπορείτε να καταθέτετε στην οικεία θέση σχολίων στο τέλος κάθε ανάρτησης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολλούς επώνυμους αλλά κι ανώνυμους επισκέπτες του ιστολογίου μας, τους πατριώτες μας στο εξωτερικό, αλλά και τους Ελληνες και Κύπριους που μας διαβάζουν. Ετσι, στεκόμαστε μ’ ευλάβεια στους απλούς κι ανώνυμους επισκέπτες του Ιστολογίου μας. Στο λαό μας! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!
Μη Διαθέσιμη Διεύθυνση - Αθήνα Κέντρο - Αθήνα
Το karanik.gr Tech memorizer είναι ένα blog με τεχνολογικά θέματα και όχι μόνο.
Ι. Καραβίτη 2, Κτίριο ΔΙΕΘΝΕΣ - Πόλη Φλώρινα - Φλώρινα
Ε.ΚΑΤ.Ο. Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση Φλώρινας - Μέλος της Π.ΟΜ.Ε.Κ. \\\"Η Παρέμβαση\\\"
Προηγούμενη Σελίδα
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
    ΑΡΧΙΚΗ   |   ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ   |   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   |   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  |   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ