guide-of-greece.gr
Ακολουθήστε μας
Facebook Link Twitter Link
ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙΤΕ   |   ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ
> > Blogs - Ιστολόγια
 

Blogs - Ιστολόγια

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Blogs - Ιστολόγια

 Sponsors

Αξιολόγηση: 4.8 από 5
(7 Ψήφοι)
Μη διαθέσιμη Διεύθυνση - Αθήνα Κέντρο - Αθήνα
Θέλει να γίνει ο θηλυκός Μπουκόφσκι. Έχουν, λέει, πολλά κοινά: 1 αθυρόστομη, 2 τα έκανε όλα: ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδα, κομμώτρια, πλασιέ, εμποροϋπάλληλος, 3 σε ώριμη ηλικία, κατάφερε να βγάλει το πρώτο της βιβλίο. Μένει να βρεθεί κι αυτός που θα την πληρώνει για να γράφει.
Blogs - Ιστολόγια  69 Αποτελέσματα
Μη Διαθέσιμη Διεύθυνση - Αθήνα Κέντρο - Αθήνα
Το Hashimo είναι μια ιδέα για κάτι καινούργιο όσον αφορά το blogging μετά από πολλές προσωπικές επιτυχημένες και αποτυχημένες απόπειρες με διαφορετικό κάθε φορά περιεχόμενο. Είναι μια προσωπική \\αποθήκη\\ άρθρων που με αυτό τον τρόπο μο ...
δίνεται η δυνατότητα να μοιράζομαι με άλλα άτομα. Το όνομα τώρα, έχει να κάνει με στάση ζωής του να είσαι αποστασιοποιημένος από κάθε τι που σου χαλάει την αισθητική χωρίς να απέχεις απαραίτητα από αυτό. Ο σχεδιασμός βασίστηκε σε πρότυπο της σελίδας www.mastemplate.com και βελτιώθηκε νομίζω με κάποιες προσωπικές παρεμβάσεις. Το Hashimo δεν έχει συγκεκριμένη θεματολογία και έτσι θα παραμείνει γιατί δε μου αρέσει να περιορίζομαι. Η αρθρογραφία εκτός από πολύ λίγα προσωπικά άρθρα είναι δανεισμένη από διάφορα blogs/sites/forums με μοναδικό κριτήριο το προσωπικό ενδιαφέρον για το περιεχόμενο του υλικού που δημοσιεύεται και μοναδικό περιορισμό να μη ποστάρω σκουπίδια για την επισκεψιμότητα. Κανόνας η αναγραφή πηγής γιατί υπάρχει σεβασμός για την δουλειά των άλλων. Τέλος όσον αφορά το ράδιο και αυτό είναι κάτι που δεν προέκυψε ξαφνικά αλλά παρόμοιες απόπειρες είχαν γίνει και στο παρελθόν ωστόσο ήρθε η στιγμή που \\έκατσε\\ το πράγμα πιο συμμετοχικά και μόνο έτσι θα συνεχίσει. Αυτά τα λίγα σχετικά με το Hashimo..
Μη Διαθέσιμη Διεύθυνση - Αθήνα Κέντρο - Αθήνα
Το karanik.gr Tech memorizer είναι ένα blog με τεχνολογικά θέματα και όχι μόνο.
Ηράκλειο - Ηράκλειο - Κρήτη
Μια ομάδα από δεκα πέντε μάχιμους πολίτες της Κρήτης προερχόμενοι από διάφορους πολιτικούς φορείς οι οποίοι και αποστασιοποιήθηκαν απ’ αυτούς συμφωνήσαμε στις αρχές του 2007 να δημιουργήσουμε έναν αγωνιστικό όμιλο που σκοπό έχει να διεκδικε ...
με νόμιμα μέσα και πολύ αγωνιστικότητα το δίκιο του απλού πολίτη, αλλά και να διαμαρτύρεται με τον δικό του τρόπο για τις καθημερινές κοινωνικές αδικίες. Σε χρόνο ρεκόρ ανεβάσαμε την ομάδα μας σε μεγαλύτερα νούμερα κι έτσι δημιουργήσαμε τον “Όμιλο Ελλήνων Δημοκρατών Κρήτης” με έδρα το Ηράκλειο. Εμφανίσαμε μεσα στο 2007 το παρόν Ιστολόγιο BLOG στο διαδίκτυο με θέματα πολιτικά , κοινωνικά και λοιπής καθημερινότητας, τα οποία με χαρά διαπιστώνουμε πως διαβάζονται όλο κι απο περισσότερους συνανθρώπους μας, συμπάσχοντες στους χαλεπούς αυτούς καιρούς. Δίνουμε έναν άνισο αλλά αξιοπρεπή αγώνα με όλους τους λοιπούς Bloggers που μάχονται για τα ίδια ιδανικά. Ενώνουμε την δύναμή μας κι έτσι γινόμαστε πολλές χιλιάδες φωνές μαζί τους και μαζί σας!!! Προσπαθούμε μέσα από τον γραπτό λόγο να περνάμε τις οποιεσδήποτε ανησυχίες σας αλλά και τις δικές μας στο διαδικτυακό περιβάλλον και όχι μόνον, λαμβάνοντας βέβαια σοβαρά υπόψη και τα δικά σας σχόλια που μπορείτε να καταθέτετε στην οικεία θέση σχολίων στο τέλος κάθε ανάρτησης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολλούς επώνυμους αλλά κι ανώνυμους επισκέπτες του ιστολογίου μας, τους πατριώτες μας στο εξωτερικό, αλλά και τους Ελληνες και Κύπριους που μας διαβάζουν. Ετσι, στεκόμαστε μ’ ευλάβεια στους απλούς κι ανώνυμους επισκέπτες του Ιστολογίου μας. Στο λαό μας! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!
Μη διαθέσιμη Διεύθυνση - Μαρούσι - Αθήνα
Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και οχι μόνο. http://techinpro.blogspot.gr/
Προηγούμενη Σελίδα
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
    ΑΡΧΙΚΗ   |   ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ   |   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   |   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  |   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ