guide-of-greece.gr
Ακολουθήστε μας
Facebook Link Twitter Link
ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙΤΕ   |   ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ
> > Ειδήσεις στο Internet
 

Ψάχνετε μία επιχείρηση ή επαγγελματία που ανήκει στην κατηγορία Ειδήσεις στο Internet;

Στην κατηγορία των  Ειδήσεων στο Internet σε Ειδήσεις στο Internet μέσα στο guide-of-greece.gr, έχετε την δυνατότητα να βρείτε όλα τα σχετικά με Ειδήσεις στο Internet και Ραδιοφωνικούς Σταθμούς σε Ειδήσεις στο Internet, που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα όπως, διαδικτυακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, ειδήσεις στο διαδίκτυο, ελληνική μουσική, ξένη μουσική, ειδήσεις από όλο τον κόσμο, πολιτιστικά κλπ.

Ειδήσεις στο Internet

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
Ειδήσεις στο Internet  67 Αποτελέσματα
Αξιολόγηση: 0.0 από 5
(0 Ψήφοι)
Παρακάλαμος-Δήμος Πωγωνίου-Ιωάννινα - Πόλη Ιωάννινα - Ιωάννινα
Ειδήσεις και σχόλια από το Πωγώνι, τα Γιάννενα, την Ήπειρο και όχι μόνο!
Τηλ: 6932848101
Μη Διαθέσιμη Διεύθυνση - Λουτράκι - Κορινθία
Το Νο1 \\\"σκεπτόμενο\\\" Βlog της περιοχής σε θέματα Πολιτικής και Ελληνισμού. Επώνυμη Αρθογραφία, Αποκαλύψεις, Σάτιρα και αναφορές στα τοπικά δρώμενα με ανιδιοτελή χροιά. ...\\\"Ο σιωπών δοκεί συναινείν\\\"
Μη Διαθέσιμη Διεύθυνση - Αριδαία - Πέλλα
ARIDAIA PASPARTOU NEWS ΤΟ \\ΚΛΕΙΔΙ\\ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Μη Διαθέσιμη Διεύθυνση - Αθήνα Κέντρο - Αθήνα
Αναζητούμε, αναμεταδίδουμε, αποκαλύπτουμε, γράφουμε, διαβάζουμε, μελετάμε, σχολιάζουμε, ανταλλάσσουμε απόψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα, τρολάρουμε και προσπαθούμε να πάμε τον κόσμο ένα βήμα προς τα εκεί που θες... και εκε ...
που όλοι ξέρουμε.
Ι. Καραβίτη 2, Κτίριο ΔΙΕΘΝΕΣ - Πόλη Φλώρινα - Φλώρινα
Ε.ΚΑΤ.Ο. Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση Φλώρινας - Μέλος της Π.ΟΜ.Ε.Κ. \\\"Η Παρέμβαση\\\"
Ηράκλειο - Ηράκλειο - Κρήτη
Μια ομάδα από δεκα πέντε μάχιμους πολίτες της Κρήτης προερχόμενοι από διάφορους πολιτικούς φορείς οι οποίοι και αποστασιοποιήθηκαν απ’ αυτούς συμφωνήσαμε στις αρχές του 2007 να δημιουργήσουμε έναν αγωνιστικό όμιλο που σκοπό έχει να διεκδικε ...
με νόμιμα μέσα και πολύ αγωνιστικότητα το δίκιο του απλού πολίτη, αλλά και να διαμαρτύρεται με τον δικό του τρόπο για τις καθημερινές κοινωνικές αδικίες. Σε χρόνο ρεκόρ ανεβάσαμε την ομάδα μας σε μεγαλύτερα νούμερα κι έτσι δημιουργήσαμε τον “Όμιλο Ελλήνων Δημοκρατών Κρήτης” Ο.Ε.ΔΗ.Κ. με έδρα το Ηράκλειο. Εμφανίσαμε μεσα στο 2007 το παρόν Ιστολόγιο BLOG στο διαδίκτυο με θέματα πολιτικά , κοινωνικά και λοιπής καθημερινότητας, τα οποία με χαρά διαπιστώνουμε πως διαβάζονται όλο κι απο περισσότερους συνανθρώπους μας, συμπάσχοντες στους χαλεπούς αυτούς καιρούς. Δίνουμε έναν άνισο αλλά αξιοπρεπή αγώνα με όλους τους λοιπούς Bloggers που μάχονται για τα ίδια ιδανικά. Ενώνουμε την δύναμή μας κι έτσι γινόμαστε πολλές χιλιάδες φωνές μαζί τους και μαζί σας!!! Προσπαθούμε μέσα από τον γραπτό λόγο να περνάμε τις οποιεσδήποτε ανησυχίες μας αλλά και τις δικές σας στο διαδικτυακό περιβάλλον και όχι μόνον, λαμβάνοντας βέβαια σοβαρά υπόψη και τα δικά σας σχόλια που μπορείτε να καταθέτετε στην οικεία θέση σχολίων στο τέλος κάθε ανάρτησης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολλούς επώνυμους αλλά κι ανώνυμους επισκέπτες του ιστολογίου μας έχουμε λάβει επιστολές κι από αρχηγούς κομμάτων, τους πατριώτες μας, αλλά και τους κρήτες πολιτευτές που μας διαβάζουν. Περισσότερο όμως στεκόμαστε μ’ ευλάβεια στους απλούς κι ανώνυμους επισκέπτες του Ιστολογίου μας. Στο λαό μας! Αντιμετωπίζουμε με συμπάθεια τις όποιες φιλολαϊκές πολιτικές της νέας κυβέρνησης, δείχνοντας εμπιστοσύνη και φυσιολογική ανοχή στο έργο και τις προσπάθειές της για ολική ανάκαμψη της χώρας. Θα την αντιμετωπίσουμε όμως άκρως αντιπολιτευτικά σε περίπτωση λήψης αντιλαϊκών μέτρων. Θα είμαστε μαζί της στα καλά κι απέναντί της στα κακά. Και βέβαια μετά την πάροδο των 100 πρώτων ημερών θα σκληρήνουμε τη στάση μας απέναντί της , εφ΄όσον δεν θα φαίνονται σημεία ανάκαμψης και νοικοκυρέματος των πάντων, όπως εξ’ αλλου υποσχέθηκε και προεκλογικά ο σημερνός Πρωθυπουργός.
Προηγούμενη Σελίδα
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ / ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί, Ραδιόφωνο Internet, Πρακτορεία Ειδήσεων
    ΑΡΧΙΚΗ   |   ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ   |   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   |   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  |   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ