guide-of-greece.gr
Ακολουθήστε μας
Facebook Link Twitter Link
ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙΤΕ   |   ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ
> > Καθαρισμοί Κτιρίων
 

Ψάχνετε μία επιχείρηση ή επαγγελματία που ανήκει στην κατηγορία Καθαρισμοί Κτιρίων;

Στην κατηγορία των Καθαρισμών Κτιρίων σε Καθαρισμοί Κτιρίων μέσα στο guide-of-greece.gr, έχετε την δυνατότητα να βρείτε Καθαρισμούς Κτιρίων και Συνεργεία Καθαρισμού σε Καθαρισμοί Κτιρίων, που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα όπως, βιολογικοί καθαρισμοί, καθαρισμοί γραφείων, καθαρισμοί κατοικιών, καθαρισμοί οικοδομών, απολύμανση κλπ.

Καθαρισμοί Κτιρίων

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Καθαρισμοί Κτιρίων

 Sponsors

Αξιολόγηση: 0.0 από 5
(0 Ψήφοι)
Ναυάρχου Νοταρά 34 - Πειραιάς - Αθήνα
Με δυναμική παρουσία στο χώρο του καθαρισμού κτιρίων, αναλαμβάνουμε ΟΛΟΥΣ τους χώρους! Το έμπειρο προσωπικό μας με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό εξασφαλίζει τον άψογο καθαρισμό των χώρων στους οποίους κινείστε και εργάζεστε, χρησιμοποιώντας προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Με την INTERPETROL δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ΙΚΑ - ΔΩΡΑ γιατί ΟΛΑ τα αναλαμβάνουμε ΕΜΕΙΣ!
Τηλ: 2104120030, 2105130777
Γεωργίου Παπανδρέου 42 - Αργυρούπολη - Αθήνα
Είδη Καθαρισμού - Χαρτιά - Απορρυπαντικά - Καλλυντικά - Δώρα - Πλαστικά - Πώληση Χονδρική - Λιανική, στην Αργυρούπολη.
Τηλ: 2109943184
Καθαρισμοί Κτιρίων  38 Αποτελέσματα
Σολωμού 24 - Πάτρα - Αχαΐα
Η Αχαική διαχειριστική είναι πιστοποιημένη με iso επιχείρηση καθαρισμού επαγγελματικών χώρων.
Τηλ: 2610337844, 2610337923
Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 213 - Καισαριανή - Αθήνα
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος και Εισαγωγέας των Συστημάτων Καθαρισμού RAINBOW.
Τηλ: 2107248444
Νικολοπούλου 28 - Ξυλόκαστρο - Κορινθία
•Καθαρισμός αυτοκινήτων στον χώρο σας, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο. •Δεν δημιουργούνται γρατζουνιές από βούρτσες. •Καθαρισμός και απολύμανση του εσωτερικού χώρου, χωρίς χημικά! •Δεν δημιουργούνται απόνερα. •Καθαρισμό ...
τοίχων. Ο ατμός μπορεί να καθαρίσει μούχλα και κάπνα χωρίς να προκαλέσει φθορά στον τοίχο. Η δύναμή του είναι επίσης αποτελεσματική στον καθαρισμό γκράφιτι. •Καθαρισμός πεζοδρομίων και δαπέδων από τσίχλες.
Τηλ: 2743027284, 6979985974
Καθαρισμοί Κτιρίων στη Σταυρούπολη - Θεσσαλονίκη. Δίνουμε τη Λύση Ποιοτικά και Οικονομικά. Η εταιρεία μας EXPRESS CLEANING έχει πείρα πολλών ετών για τον καθαρισμό κτηριακών εγκαταστάσεων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, καθώς ιδρύθηκε απ ...
το 1999 με νόμιμο εκπρόσωπο και διαχειριστή τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΧΑΛΤΣΙΟ. Διαθέτουμε έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, επιλεγμένο προσεκτικά καθώς και σωστά εκπαιδευμένο με βασικά στοιχεία την ευγένεια και την εχεμύθειά του. Τα έργα της EXPRESS CLEANING ελέγχονται σε μόνιμη βάση από τους υπεύθυνους επόπτες, οι οποίοι με την εμπειρία τους βοηθούν στη διασφάλιση υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Με ισχυρή υποδομή, άριστα οργανωμένη τόσο διοικητικά, τεχνοοικονομικά, όσο και στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, διαθέτοντας στις τάξεις της ικανά και έμπειρα στελέχη στη λήψη αποφάσεων και ανάληψη ευθυνών, με ικανότητες να επιλύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα που στην πορεία εκτέλεσης του έργου δημιουργούνται. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό: επαγγελματικών χώρων - γραφείων, καταστημάτων, εμπορικών κέντρων, δημόσιων κτηρίων, εργοστασίων, νεόκτιστων κτηρίων, σχολείων - φροντιστηρίων, νοσοκομείων, πολυκατοικιών - διαμερισμάτων - μεζονετών κ.λπ., υαλοπινάκων, χαλιών - μοκετών, σαλονιών. Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπιστο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τη χρήση του πλέον σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού αλλά κυρίως με τη χρήση πιστοποιημένων υποαλλεργικών και οικολογικών αναλώσιμων υλικών καθαρισμού εγγυώνται την επιτυχή διεκπεραίωση οποιασδήποτε εργασίας μας ανατίθεται ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τις απαιτήσεις της. Η συνεχής έρευνά μας για νέες τεχνικές, μεθόδους και προϊόντα ενισχύει τη δυνατότητά μας να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές ποιοτικά και οικονομικά λύσεις για τους χώρους των συνεργατών μας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη τη βόρειο Ελλάδα με αντικείμενο τον καθαρισμό δημόσιων, ιδιωτικών και βιομηχανικών χώρων.
Τηλ: 2310661308, 2311271182
Λόρδου Βύρωνος 31 - Εύοσμος - Θεσσαλονίκη
Υπηρεσίες Καθαρισμού - Απολυμάνσεις - Καθαρισμοί Κτιρίων στον Εύοσμο - Θεσσαλονίκη.
Τηλ: 2310587035, 6945152232
Προηγούμενη Σελίδα
1
2
Επόμενη Σελίδα
    ΑΡΧΙΚΗ   |   ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ   |   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   |   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  |   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ